SINT ACTIVITEITEN '21LET OP!

Een aantal activiteiten genoemd op deze pagina zijn helaas geannuleerd.
Door de huidige corona maatregelen die vanuit de overheid zijn afgegeven is het niet haalbaar om deze door te laten gaan.

Inkoopmiddag

Zaterdag 20 november & 4 december

Zaterdag 20 november & 4 december kun je Sinterklaas en zijn Pieten vanaf 14:00 uur vinden in het centrum van Hardenberg. De Pakjespiet kwam erachter dat hij nog wat pakjes was vergeten te kopen in Spanje, gelukkig is het assortiment in Hardenberg enorm en zal de Pakjespiet zeker slagen om nog de laatste cadeautjes te kopen!

KIJK! Daar rijdt Sinterklaas op Ozosnel! Ja, je leest het goed: Ozosnel is vanmiddag ook te vinden in het centrum!

Sint en piet in de stad

27 en 28 november

Zin in een feestje? 27 en 28 november trekt Sinterklaas met zijn Pieten in de middag door het centrum van Hardenberg.

Spot jij de Sint en zijn Pieten?

vrijdagavond 26 november – GEANNULEERD

Sint’s Wandeling

Sprookjesachtig, dat gaat het worden op vrijdagavond 26 november tussen 18:00 en 20:30 uur in het centrum van Hardenberg! Ben jij dol op Sinterklaas en alles wat daarbij hoort? Dan mag je deze wandeling zeker niet missen!

Samen met je broertje(s), zusje(s), vader(s), moeder(s), opa(s), oma(s), vrienden en vriendinnen of ieder ander die het Sinterklaasfeest een warm hart toe draagt kun jij een sprookjesachtige Sinterklaaswandeling maken.

Tussen 18:00 en 19:00 uur vertrek je vanuit de Haven richting het centrum, na een wandeling van ongeveer 1,5 kilometer eindig je met je groepje op het Marktplein in een heuse Pietendisco!

Heb jij de pakjesboot wel eens zien liggen in de Haven? Heb jij wel eens Pieten op het dak zien lopen? Nee? Dan mag je deze activiteit zeker niet missen!

Tussen 18:00 en 19:00 kun je een startbewijs ophalen in Sint’s Havenkamer, Pakjesloods 5-12 (Gedempte Haven 4, voorheen DOCKS)

In het kort voor de ouders/verzorgers/begeleiders:

 • Start van de wandeling is tussen 18:00 en 19:00 uur.
 • Voor iedereen die het Sinterklaasfeest een warm hart toedraagt
 • Toegankelijk voor buggy’s, rolstoelen en witte schimmels.
 • Afstand: 1,5 kilometer (150000 pepernoten)
 • Deelname is gratis.


Benieuwd wat we in petto hebben?
De volgende bedrijven en verenigingen ga je zeker zien:
Prins Sport, Goochelaar Jan, Jeugdkoor Animato, WaterSportVereniging Hardenberg, Havenvereniging Coevorden, Scouting Hardenberg, DJ Erik Volkers, Gemeente Hardenberg, Historische Vereniging Hardenberg en nog veel meer.

Sint’s Havenkamer pakjesloods

27 en 28 november & 1 december GEANNULEERD

Dit jaar logeert Sinterklaas en zijn Pieten, na vele jaren in het Pakjeshuis in het centrum, eens een keer in een andere locatie om zo ook zelf de stad te kunnen ontdekken vanuit een andere hoek. Wanneer Sinterklaas weer is aangekomen mogen hij en zijn pieten verblijven in de Haven van Hardenberg. Hier kijkt hij uit over de Haven van Hardenberg en heeft hij zicht op Pakjesboot 11. (zo kan hij de pakjes goed in de gaten houden ;-)). Wil je deze bijzondere pakjesloods bezoeken? Dat kan! Sint’s Havenkamer, Pakjesloods 5-12 is geopend op de volgende dagen en tijden:
 • Zaterdag 27 november
  14:00 – 16:30 uur
 • Zondag 28 november
  14:00 – 16:30 uur
 • Woensdag 1 december
  14:00 – 16:30 uur

STICHTING SINTERKLAAS ACTIVITEITEN HARDENBERG

info@sinterklaashardenberg.nl